930X122 MAIA

dambovita

UPDATE: OLANDEZUL ACUZAT CĂ A OMORÂT-O PE FETIȚA DE 11 ANI S-A SINUCIS

(UPDATE 4): Johannes Visscher, olandezul pus sub acuzare în cazul morții Mihaelei Adriana Fieraru, s-a sinucis astăzi, anunță Mediafax. Procuratura din provincia olandeză Brabantul de Nord a informat că olandezul ar fi intrat intenţionat cu maşina pe care o conducea într-un camion pe o şosea din zona Escharen din Olanda, potrivit publicaţiei De Telegraaf.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Inițial, autoritățile olandeze ar fi informat Poliția Română că Johannes Visscher s-a aruncat în fața unui camion. 

Ministerul Public din Olanda a confirmat moartea individului într-un comunicat de presă

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

(UPDATE 3): Cetățeanul olandez a fost pus sub acuzare. Monstrul este urmărit penal pentru pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală.

Și în Olanda individul ar fi avut probleme cu legea, fiind anchetat pentru infracțiuni la viața sexuală, violență și conducere sub influența alcoolului. 

(UPDATE 2): „Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu este ca urmare a unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”, declară pentru Mediafax surse judiciare. 

(UPDATE 1 ORA 19:20): Există un cetățean străin în cercul de suspecți, a confirmat prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, într-o conferință de presă care se desfășoară la această oră la sediul din Târgoviște al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița. Invocând confidențialitatea urmăririi penale, procurorul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că este vorba de un cetățean olandez. „Există un suspect principal”, a spus Mihai Dincă. 

Sursa citată afirmă că fetița a fost omorâtă la puțin timp după răpire (în maximum 30-35 de minute după răpire) și că Mihaela Adriana Fieraru nu mai era în viață în momentul în care familia ei a reclamat dispariția sa (20 septembrie, ora 19:33). Fetița ar fi fost răpită de criminal cu un autoturism, pe care ucigașul l-ar fi închiriat de la o firmă de profil (mașina a fost ridicată de polițiști pentru cercetări). Cetățeanul olandez ar fi închiriat pentru câteva zile un apartament în București, ipoteză care nu este confirmată, dar nici infirmată de prim-procuror.

Surse judiciare citate de Mediafax susțin că olandezul ar fi părăsit România. 

Principalul suspect a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele stradale de supraveghere video. 

„Sunt urme de violență. Evident că asupra acesteia au fost exercitate acte de violență. Rămâne de văzut în urma necropsiei dacă anumite urme de violență au fost produse de animalele din zonă”, anunță reprezentantul Parchetului, care nu oferă detalii despre felul în care a fost ucisă copila. Unele surse, neconfirmate oficial, susțin că fetița ar fi fost sugrumată. Corpul fetiței era acoperit cu o folie. 

A fost declanșată urmărirea penală in rem (nu față de o persoană anume) pentru omor, lipsire de libertate „și nu excludem violul sau alte acte de violență sexuală”. 

Fetița de 11 ani dispărută a fost găsită moartă. Fetița din Gura Șuții (județul Dâmbovița) care fusese dată dispărută vineri, 20 septembrie 2019, a fost găsită astăzi moartă pe un câmp.

Potrivit anchetatorilor, citați de digi24.ro, fetița are urme de violență pe corp. Printre suspecți, informează digi24.ro, s-ar afla un cetățean olandez, de 47 de ani, care ar fi răpit-o pe fetiță în drumul acesteia de la școală către casa ei și ulterior ar fi ucis-o.

”Fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești (n.r. – comună din Dâmbovița). Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment, poliţiştii au un cerc de suspecţi”, conform Poliției Dâmbovița, citată de știrileprotv.ro.

Ultimele imagini cu Mihaela Adriana Fieraru în viață au fost filmate pe 20 septembrie 2019, dincolo de ora 17, de o cameră de supraveghere video instalată pe clădirea școlii în care învăța fetița, în momentul în care aceasta pleca de la școală, și, ulterior, de o cameră amplasată pe un drum, la circa 350 de metri distanță de locuința ei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3