930×122 CAPRA 5

corbi

UPDATE: PERCHEZIȚIE ÎN ARGEȘ

UPDATE: Biroul de presă al Poliției Argeș informează că în urma percheziției a fost găsită cantitatea de 30 de mc de material lemnos de divese esenţe, deţinută fără documente legale.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei. Cantitatea de material lemnos, în valoare de 5.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și a stabilirii provenienţei, fiind predată Ocolului Silvic Domnești.

„Cercetările continuă, în vederea stabilirii activităţii infracţionale”, potrivit sursei citate. 

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Percheziție acum în Argeș. Polițiștii din municipiul Curtea de Argeș fac la această oră o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Corbi.

Individul este bănuit de comiterea de infracțiuni la regimul silvic. Mai exact, este suspectat că în cursul lunilor ianuarie și februarie 2019 ar fi sustras material lemnos din pădurile din Corbi. Vom reveni cu detalii.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA