930×122 CAPRA 5

furt calificat

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI ȘI DOUĂ COMUNE

UPDATE: Prejudiciul, constând în bunuri electronice și electrocasnice, a fost recuperat în proporție de peste 80%, ne informează Biroul de presă al Poliției argeșene. 

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

După administrarea probatoriului, cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive. „Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, potrivit sursei citate. 

Percheziții acum în Argeș. Polițiștii municipiului Câmpulung, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac la această oră cinci percheziții domiciliare. 

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

Perchezițiile se desfășoară în municipiul Pitești și în comunele Țițești și Stâlpeni, la locuințele a trei persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, începând din luna august 2018 și până în prezent, suspecții care fac obiectul perchezițiilor ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuinţe și anexe, de unde ar fi furat diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Trei persoane vor fi duse la sediul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din Inspectoratul General al Poliției Române.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90