Donaris 930 x 122

investigații criminale

UPDATE: PITEȘTEAN ARESTAT PENTRU LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚE

UPDATE: Piteștean arestat pentru loviri și alte violențe. Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut un bărbat de 33 de ani, din Piteşti, bănuit de loviri sau alte violenţe.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018, acesta ar fi lovit un alt bărbat, în timp ce ambii se aflau în incinta unui local din municipiul Piteşti (La Brisetto, pe strada Victoriei).

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Individul este recidivist, în anul 2015 fiind condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de omor.

A fost eliberat în octombrie 2018, după ce a beneficiat de prevederile legii 169/2017 cu privire la recursul compensatoriu.

A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90