Donaris 930 x 122

comuna mușătești

UPDATE: POLIȚIST DIN ARGEȘ, ÎMPUȘCAT. ANCHETĂ

(UPDATE ORA 9:20): Potrivit unor surse, polițistul rănit s-ar numi Nicolae Cătălin Ristescu și ar lucra la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Polițist din Argeș, împușcat. Anchetă. Azi noapte, polițiștii argeșeni au fost sesizați de personalul medical al Spitalului Municipal din Curtea de Argeș cu privire la faptul că la Urgențe a fost adus un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Mușătești, cu plăgi împușcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare.

„Din primele verificări a rezultat că fapta s-a săvârșit pe raza localității Mușătești, într-o zonă împădurită.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Menționăm că polițistul se afla în concediu de odihnă”, transmite Biroul de Presă al Poliției Județene.

O primă ipoteză luată în calcul de anchetatori este că polițistul ar fi fost împușcat accidental de un partener de vânătoare.

Polițistul a fost transportat ulterior la Spitalul Floreasca din București.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3