Donaris 930 x 122

atac de panică

UPDATE: PROPRIETARII UNEI CASE AU SUFERIT ATACURI DE PANICĂ

(UPDATE ORA 10:10): Acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 80 de mp. „Cauza probabilă este efectul termic provocat de coșul de fum neamplasat corespunzător sau neizolat termic față de elementele combustibile”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Proprietarii unei case au suferit atacuri de panică. Proprietarii, soț (66 de ani) și soție (54 de ani), ai unei case bătrânești din comuna Corbeni au fost preluați în această dimineață de un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Cei doi au suferit atacuri de panică după ce acoperișul casei lor a luat foc. Au ieșit singuri din locuință, fără să fie răniți. Din fericire, au fost treziți de o rudă de-a lor, care a văzut incendiul. Ambii au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând să fie transportați la spital.

Pentru stingerea focului au acționat, cu începere de la ora 5, echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. Urmează ca pompierii să stabilească motivul care a condus la declanșarea incendiului. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90