930×122 CAPRA 5

campulung

(UPDATE) REZULTATE NEGATIVE LA TESTELE COVID-19 DE LA SPITALUL JUDEȚEAN ȘI POLIȚIA CÂMPULUNG

(UPDATE ORA 19) „Toate cele 115 teste efectuate vineri la Spitalul Județean sunt negative (n.r. – AICI, amănunte despre acțiunea de vineri). Și cele 20 de teste rapide distribuite astăzi polițiștilor din Câmpulung sunt negative”, informează Consiliul Județean Argeș. Cu alte cuvinte, potrivit rezultatelor, toți cei testați NU sunt infectați cu COVID-19. 

Citiți și: Polițiștii argeșeni au donat sânge pentru a ajuta bolnavii aflați în suferință

(ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 13:55) 

Astăzi au fost recoltate probe pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (COVID-19) prin RT PCR din exudat nazo-faringian de la încă 120 de cadre medicale de la Spitalul de Pediatrie Pitești și Secția de Boli Infecto-contagioase și ATI de la Spitalul Mioveni.

Citiți și: A fost viceprimar, acum este și fost consilier local. ANI l-a ”ars”, este incompatibil!

Recoltarea probelor a fost făcută, în cortul special amenajat în fața Spitalului de Pediatrie, de către personalul medical de la Spitalul Clinic Sanador din București.

Toată această acțiune a fost posibilă cu sprijinul Fundației Gaudium, al clinicii Sanador și al Consiliului Județean Argeș, care a susținut și intermediat acțiunea.

De asemenea, informează Consiliul Județean, au mai fost trimise încă 20 de teste rapide la Câmpulung Muscel pentru testarea polițiștilor de acolo aflați în prima linie.

„În total, în județul Argeș au fost testate 750 de persoane din cadrul instituțiilor aflate în prima linie în lupta cu virusul COVID-19 din sistemul de sănătate, de la Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul de Poliție”, precizează Consiliul Județean. (Foto principal: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3