EcoMoto 930×122

averse

UPDATE: SE ANUNȚĂ RUPERE DE NORI ÎN ARGEȘ

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabil și pentru întreg județul Argeș.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul va intra în vigoare astăzi, la ora 17, și va expira mâine, 17 iunie, la ora 21. 

ANM informează că, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă (16 iunie) și până în seara zilei de duminică (17 iunie), în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele de deal și de munte temporar se vor semnala ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40… 50 l/mp.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Acum: Se anunță rupere de nori în Argeș. Zona de munte a Argeșului și zeci de localități din județ se află până la ora 12 sub cod galben de tip nowcasting.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se vor semnala averse care vor cumula local 25…30 l/mp, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Potrivit sursei citate, localitățile sub cod galben sunt municipiul Câmpulung Muscel și comunele Albeștii de Argeș, Corbeni, Lerești, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Arefu, Valea Danului, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Valea Iașului, Brăduleț, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara, Cicănești și Albeștii de Muscel.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3