930 x122 grota rece

politia

UPDATE: TÂNĂR DIN ARGEȘ, REȚINUT

UPDATE: Tânăr din Argeș, reținut. Poliția Argeș informează că tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub apectul săvărșirii infracțiunilor de viol și conducere fără permis. Mâine, acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Poliția Argeș informează că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna argeșeană Călinești, este audiat în aceste momente la sediul Poliției din orașul Topoloveni.

Potrivit sursei citate, tânărul este ”bănuit de viol și conducere fără permis. Este bănuit că noaptea trecută ar fi constrâns psihic o minoră de 13 ani să întrețină raporturi sexuale cu el. În momentul depistării conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.” Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90