930×122 POSADA 5

aninoasa

UPDATE: TÂNĂRĂ DATĂ DISPĂRUTĂ, GĂSITĂ DE POLIȚIE

UPDATE (20 IUNIE 2019): Tânără dată dispărută, găsită de Poliție. Ștefania Cosmina Costea a fost găsită de autorități și dusă acasă, la familie.

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu fetiță de 4 ani, dispărută din curtea casei!

”Aceasta este teafără și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Minora s-a aflat în localitatea Motru, județul Gorj”, transmite Poliția Argeș. În tot acest timp, tânăra ar fi fost plecată la un tânăr cu care s-ar fi aflat într-o relație.

Tânără din Argeș, dată dispărută. În urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Poliției argeșene ne-a comunicat dispariția unei tinere.

Citiți și: Dispariție stranie! O studentă e de negăsit de o lună. Căutări cu sute de voluntari, drone, câini de urmă

„În seara zilei de 2 aprilie 2019, Ștefania Cosmina Costea, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Aninoasa, județul Argeș, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, greutatea aproximativ 65 de kg, ten alb, păr vopsit negru și lung până în dreptul umerilor, ochii căprui, nas ascuțit. Semn particular: în partea dreaptă a buzei superioare are o cicatrice veche.

Vestimentaţie la momentul plecării: bluză de culoare roz cu mâneci lungi, prevăzută în zona gâtului cu doi sau trei nasturi, geacă de culoare verde închis cu mâneci lungi, blugi de culoare albastră, încălţăminte tip sport de culoare neagră și șosete de culoare neagră”, ne transmite sursa citată.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung ori cu Secția de Poliție Rurală Schitu Goleşti, la numărul de telefon 0248.512.100, respectiv 0248.566.400.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570×90 MAIA