930×122 CAPRA 5

băbana

UPDATE: TRAGEDIE ÎN BĂBANA. O FEMEIE A MURIT

UPDATE: Tragedie în Băbana. O femeie a murit. Femeia a fost extrasă din lac și a fost predată echipajului SAJ, care a declarat decesul, transmite ISU Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Autoritățile urmează să stabilească cu exactitate în ce condiții a murit femeia.

O femeie de aproximativ 70 de ani s-ar fi înecat după ce s-ar fi aruncat într-un lac de pe raza satului Slătioarele al comunei argeșene Băbana.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Informația este furnizată atât de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cât și de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

Persoanele care au anunțat autoritățile susțin că pe marginea lacului ar fi lucruri care i-ar aparține respectivei femei. Bătrâna ar suferi de probleme psihice.

La fața locului intervin o autospecială cu barcă și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3