SMART KIDS 930X122

dispărut

UPDATE – ULTIMA ORĂ: TEODOR A FOST GĂSIT!

UPDATE (ORA 16:20): Teodor a fost găsit! Informația ne este furnizată de sora adolescentului, cea cu care ePitești a ținut legătura pe tot parcursul zilei. ”Mulțumim pentru implicare!” – este mesajul familiei. Copilul a fost găsit, teafăr, de un localnic din orașul Ștefănești. Omul l-a dus la anchetatori. Teodor ar fi plecat de acasă după ce s-ar fi certat cu părinții. Ar fi petrecut noaptea pe câmp.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

UPDATE (ORA 14:30): Teodor a fost văzut. Sora adolescentului dat dispărut a anunțat în urmă cu puțin timp că Teodor ”a fost văzut, singur, pe camerele video de la barajul de la Valea Mare, ieri, la ora 14:44. Nu se îndrepta spre şcoală. Încă îl căutăm.”

”Este singura informație pe care o avem. Familia mea merge în zonă să îl caute. Nu știm unde a dormit.”, ne precizează sora băiatului.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Haideți să-l găsim pe Teodor! ”Fratele meu a plecat ieri spre şcoală, unde nu ar fi ajuns, şi nu s-a mai întors acasă.

A plecat în jurul orei 14 din zona Mobila Slava/Mall Podul Viilor, urmând ca la ora 15 să fi avut cursuri la Liceul Dacia de pe Teilor.

Este un băiat foarte liniştit, nu lipseşte de la şcoală.

Era îmbrăcat cu blugi de culoare albastru închis, hanorac negru și geacă tot neagră. Nu este tuns şi poartă mai mereu breton pe frunte.

Orice informație este de folos. Share, vă rog! Vrem să îl găsim!” – este mesajul pentru căutarea băiatului dispărut, mesaj care circulă în această dimineață pe rețelele de socializare. Precizăm că adolescentul nu are asupra lui un telefon mobil.

Teodor Alin Petrescu are 14 ani, este elev în clasa a IX-a și locuiește în municipiul Pitești. Nu a mai fost văzut de familie de ieri, de când a plecat spre liceu. ”Mama a fost și la Spitalul de Copii (n.r. – Spitalul de Pediatrie din Pitești) să vadă dacă este internat…”, ne precizează sora lui Teodor, care adaugă că fratele ei ”era foarte hotărât să ajugă la școală, părinții nu au observat nimic ciudat sau suspect.”

Am luat legătura cu Biroul de Presă al Poliției Argeș. ”A fost înregistrată o sesizare la Secția 1 de Poliție.”, ne precizează sursa citată.

Persoanele care pot oferi informații despre Teodor sunt rugate să sune la numărul de telefon 0773.933.467 – Emanuela Petrescu – sau la numărul unic de urgență 112. Pot merge și la cea mai apropiată secție de Poliție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90