NOR CURIER 930X122

apartament

UPDATE: UN INCENDIU A ÎNVĂLUIT ÎN FUM UN APARTAMENT DIN GĂVANA

UPDATE: Incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, anunță ISU Argeș. Au ars elemente din lemn, plastic și încălțăminte. 

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Pompierii au intervenit în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 2 al blocului Q5 de pe strada Eugen Ionescu din cartierul piteștean Găvana, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum.

Au fost trimise la fața locului echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și cu o autoscară mecanică și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Incendiul, care ar fi pornit de la o priză defectă, a fost localizat și stins, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Amintim că ieri pompierii au intervenit în Găvana pentru stingerea unui alt incendiu izbucnit într-un apartament de bloc, incendiul pornind de la un fier de călcat uitat în priză (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3