930×122 CAPRA 5

farmacie

UPDATE: URGENȚĂ LA FARMACIE ÎN TRIVALE

UPDATE: Pompierii au stins rapid incendiul, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Au ars elemente combustibile din material plastic. ISU Argeș precizează că incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. 

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acum: Urgență la farmacie în Trivale. Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un altul medical cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au fost trimise în cartierul piteștean Trivale, la un incendiu.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Potrivit sursei citate, intervenția pompierilor este pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la firma luminoasă a unei farmacii din cartier. Este vorba de farmacia „Anca”, situată pe bulevardul Libertății, la parterul unui bloc. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv – cartierul Trivale)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3