930×122 CAPRA 5

ceata

UPDATE: ZECI DE COMUNE ȘI ORAȘE DIN ARGEȘ, SUB AVERTIZARE

UPDATE (ORA 10): Un nou cod galben de ceață, valabil între orele 11 și 13, a fost emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru zona joasă a județului Argeș. Va fi ceață densă, care local va reduce vizibilitatea la sub 200 de metri.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Acum: Zeci de comune și orașe din Argeș, sub avertizare. Zeci de localități din județul Argeș au intrat în urmă cu puține minute sub avertizare cod galben de tip nowcasting, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, se va semnala ceață densă, care local va reduce vizibilitatea la sub 200 de metri.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Codul galben va expira la ora 11 și vizează orașele Costești și Topoloveni și comunele Buzoești, Leordeni, Bârla, Slobozia, Vedea, Bradu, Ungheni, Stolnici, Lunca Corbului, Suseni, Albota, Căteasca, Rătești, Recea, Rociu, Căldăraru, Miroși, Negrași, Hârsești, Mozăceni, Popești, Izvoru, Oarja, Ștefan cel Mare, Săpata, Teiu și Râca.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90