EcoMoto 930×122

burnita

UPDATE: ZECI DE LOCALITĂȚI ARGEȘENE, SUB COD GALBEN

UPDATE (ORA 10): Codul galben a fost actualizat și este valabil până la ora 11 pentru Curtea de Argeș, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Poienarii de Muscel, Dârmănești, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Bughea de Sus, Ciofrângeni, Valea Iașului, Davidești, Cepari, Cotmeana, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Morărești, Mioarele, Hârtiești, Cicănești, Albeștii de Muscel și Poienarii de Argeș. 

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Meteorologii afirmă că ceața va fi și mai densă, determinând diminuarea vizibilității chiar și până la sub 50 de metri. 

Acum: Zeci de localități argeșene, sub cod galben. Un municipiu și mai multe comune din județul Argeș sunt la această oră sub cod galben de tip nowcasting.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Administrația Națională de Meteorologie informează că în aceste localități izolat se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității la sub 200 de metri și trecător burniță.

Potrivit sursei citate, este vorba de municipiul Curtea de Argeș și de comunele Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Merișani, Poienarii de Muscel, Dârmănești, Micești, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Vulturești, Ciofrângeni, Valea Iașului, Cepari, Cuca, Cotmeana, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Morărești, Mioarele, Hârtiești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel și Poienarii de Argeș.

Codul galben ar urma să expire la ora 10.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90