930X122 MAIA

arestare preventivă

URMĂRIRE ÎN TOIUL NOPȚII ÎN RĂZBOIENI

Poliţiştii Secției 3 din Pitești au reţinut un bărbat de 22 de ani din comuna Merișani, bănuit că ar fi condus fără drept și sub influența alcoolului un autoturism.

Citiți și: Un oltean a dat de belea în Argeș!

În noaptea de 19 spre 20 februarie 2020, polițiști ai Secției 3 au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism Volkswagen, care circula pe strada Independenței din cartierul piteștean Războieni.

Bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, a continuat deplasarea și a oprit autoturismul pe o altă stradă. Atât conducătorul mașinii, cât și pasagerul din autoturism au încercat să se sustragă controlului, fugind.

Citiți și: Pitești. Însărcinată, dar jucată în picioare de fostul! A bătut-o și pe colega acesteia!

Au fost prinși imediat de polițiști, care au constatat că bărbatul bănuit că ar fi condus autoturismul emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (mai exact, 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat). De asemenea, s-a stabilit că individul nu are permis de conducere.

I s-a făcut dosar penal pentru conducere fără permis (infracțiune pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani) și conducere sub influența alcoolului (Codul Penal pedepsește acest tip de infracțiune tot cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă).

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și prezentat instanței, care a dispus arestarea lui preventivă. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA