New Profesional Consult 930 x 122

Arges

URMĂRIȚI INTERNAȚIONAL, ARESTAȚI ÎN ARGEȘ

Doi indivizi urmăriți internațional pentru diverse infracțiuni au fost prinși în județul Argeș.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Una dintre persoane este din comuna argeșeană Mihăești și are 42 de ani. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung Muscel și ai compartimentului Urmăriri al Serviciului Investigaţii Criminale Argeş l-au reținut pentru 24 de ore. Bărbatul, căutat internațional de autoritățile judiciare din Austria pentru furturi din locuințe, se află acum în arestul din Pitești al Poliției Județene. Tot pentru 24 de ore, în același arest, a fost reținut și un vâlcean de 29 de ani din localitatea Drăgășani. Vâlceanul era dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare din Polonia pentru fraude informatice.

Fiecare dintre cei doi urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată (Curtea de Apel Pitești) cu propunere de arestare preventivă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90