NOR CURIER 930X122

mioveni

URMEAZĂ 3 ZILE DE SĂRBĂTOARE

Urmează 3 zile de sărbătoare. De astăzi, 28 septembrie, şi până duminică, 30 septembrie 2018, în Mioveni se va desfăşura Sărbătoarea recoltei pe Valea Argeşelului, care va include şi Târgul meşterilor populari.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Evenimentul va aduce în fața publicului din Mioveni, pe lângă nelipsitele produse tradiționale (fructe, legume, lactate, produse din carne, produse apicole, băuturi și obiecte meșteșugărești), și spectacole de muzică ușoară și folclorică, la care își vor da concursul Steliana Sima, Petrică Mâțu-Stoian și Raluka.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

PROGRAMUL COMPLET

Vineri, 28 septembrie

Ora 15 – Deschiderea oficială.

Sâmbătă, 29 septembrie

Orele 8-10 – Testare gratuită a glicemiei și tensiunii arteriale (la Centrul Cultural Educativ).

Orele 17-19:30 – Spectacol de muzică ușoară (în Centrul Civic al orașului) – artiști locali de la Centrul Cultural Mioveni și trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Ora 19:30 – Concert Raluka.

Duminică, 30 septembrie

Ora 15:30 – Concurs Recolta Toamnei (în Centrul Civic).

Ora 17 – Spectacol etno-folcloric (în Centrul Civic), cu ansamblul folcloric de mandoline Nova, Alecsandra Păunoiu, Gabriel Alin Matei, ansamblul Plai de dor și ansamblul folcloric Dorulețul.

Ora 18 – Concert Steliana Sima.

Ora 19 – Concert Petrică Mâțu Stoian.

Evenimentul este organizat de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3