930×122 CAPRA 5

grotă

V-AR PLĂCEA? POD AL ÎNDRĂGOSTIȚILOR, PE TRIVALE

Mari orașe ale Europei, printre care și romanticul Paris, au un pod cu destinație specială. Îndrăgostiții pot lega de grilajele podului un lacăt ca simbol al iubirii temeince dintre cei doi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Este o tradiție europeană inspirată dintr-un un roman de dragoste. Cuplurile de îndrăgostiţi îşi jură astfel credinţă veşnică.

Adrian Preda (foto), fost jurnalist sportiv, propune ca și Piteștiul să aibă un pod al iubirii. Unde? În zona Grotei din Pădurea Trivale.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

„Vă adresez o provocare care are ca scop inițierea, promovarea și finalizarea unei campanii civice. Ce-ar fi să personalizăm puțin vechiul și ponositul pod de la Grota din Pădurea Trivale? Am descoperit un lacăt prins de grilaj și mi-a venit ideea să ne facem și noi propriul nostru „Pod al artelor” (n.r. – din Paris)! Slavă Domnului, îndrăgostiți avem din plin în Pitești! Să umplem și noi podul cu lacăte, așa cum au procedat și sibienii sau timișorenii!”, este propunerea pe care Adrian le-o adresează piteștenilor.

În urmă cu ceva timp Primăria a avut o idee similară, materializată în parcul Lunca Argeșului, din Zăvoi. Ideea nu s-a bucurat, însă, de prea mult succes. Poate și pentru că îndrăgostiților le este cam peste mână să ajungă tocmai acolo. Aleea de promenadă din Pădurea Trivale, este, însă, nu mai e nevoie să o spunem, foarte frecventată de piteșteni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3