EcoMoto 930×122

băuturi alcoolice

VAL DE DOSARE PENALE PENTRU ȘOFERI DIN ARGEȘ

Val de dosare penale pentru șoferi din Argeș. Dosare penale, 8 permise de conducere reținute, 7 certificate de înmatriculare retrase și 165 de amenzi însumând 41.000 de lei, acesta este bilanțul polițiștilor rutieri argeșeni în ultimele 48 de ore.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Chiar și în condițiile în care vremea a afectat starea șoselelor, reducând gradul de siguranță în trafic, sunt conducători auto care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Este și cazul unui șofer, în vârstă de 48 de ani, din comuna Bascov, implicat într-un eveniment rutier fără victime în localitatea sa de domiciliu, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Un altul, de 58 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, conducea băut o autoutilitară pe bulevardul Basarabilor. Conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui vehicul pe drumurile publice se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Ambii s-au ales cu dosare penale. Ca și un bărbat, de 30 de ani, din comuna Stoenești, prins de polițiști pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pe raza comunei Rucăr, care conducea un autoturism fără să aibă permis pentru nicio categorie. Pentru o astfel de infracțiune, legea prevede închisoare de la unu la 5 ani.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90