930×122 CUMPANA 5

băuturi alcoolice

VAL DE DOSARE PENALE PENTRU ȘOFERI DIN ARGEȘ

Val de dosare penale pentru șoferi din Argeș. Dosare penale, 8 permise de conducere reținute, 7 certificate de înmatriculare retrase și 165 de amenzi însumând 41.000 de lei, acesta este bilanțul polițiștilor rutieri argeșeni în ultimele 48 de ore.

Citiți și: Argeș. Terorizată de fostul partener. I-a spart ușa și a amenințat-o!

Chiar și în condițiile în care vremea a afectat starea șoselelor, reducând gradul de siguranță în trafic, sunt conducători auto care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Este și cazul unui șofer, în vârstă de 48 de ani, din comuna Bascov, implicat într-un eveniment rutier fără victime în localitatea sa de domiciliu, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea. Un altul, de 58 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, conducea băut o autoutilitară pe bulevardul Basarabilor. Conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui vehicul pe drumurile publice se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Citiți și: Poliția și drumarii în acțiune! Șoferii vor fi trași pe dreapta!

Ambii s-au ales cu dosare penale. Ca și un bărbat, de 30 de ani, din comuna Stoenești, prins de polițiști pe DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pe raza comunei Rucăr, care conducea un autoturism fără să aibă permis pentru nicio categorie. Pentru o astfel de infracțiune, legea prevede închisoare de la unu la 5 ani.

555×222  MAIA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90