refugiu

Vandalism la un refugiu Salvamont: Ușa, spartă. Salteaua, făcută praf

Deși muntele nu e pentru oricine, spre creste se încumetă mulți. Unii, nepregătiți total să înfrunte muntele, alții, repetenți la educație și orice noțiune de civilizație.

„Vă mulțumim pentru faptul că aveți grijă de munca noastră! Ușa de termopan spartă cu piciorul și salteaua făcută praf”,  a scris, marți, pe Facebook, Salvamont Argeș, într-o postare în care a distribuit mai multe fotografii în care se vede cum a fost vandalizat un refugiu montan.

Citiți și: Salvamont Argeș, în doliu
„E ușa de la Refugiu Iezer, refăcut de noi cu forțe și bani personali”, explică, pentru ePitești, salvamontistul Cristian Toma.
Postarea Salvamont a atras mai multe comentarii, fiind avansată inclusiv ipoteza că stricăciunile au fost făcute de un animal sălbatic. Salvamontiștii cred însă că este vorba de opera unui individ umanoid.
Din păcate, în urma unor astfel de manifestări animalice au de suferit adevărații iubitori ai muntelui, care, atunci când au mai mare nevoie de un refugiu, se lovesc de un asemenea dezastru.

 

 

Citiți și: Toate traseele turistice montane care urcă spre traseele de creastă sunt închise

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441