930 x122 grota rece

refugiu

Vandalism la un refugiu Salvamont: Ușa, spartă. Salteaua, făcută praf

Deși muntele nu e pentru oricine, spre creste se încumetă mulți. Unii, nepregătiți total să înfrunte muntele, alții, repetenți la educație și orice noțiune de civilizație.

„Vă mulțumim pentru faptul că aveți grijă de munca noastră! Ușa de termopan spartă cu piciorul și salteaua făcută praf”,  a scris, marți, pe Facebook, Salvamont Argeș, într-o postare în care a distribuit mai multe fotografii în care se vede cum a fost vandalizat un refugiu montan.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major
„E ușa de la Refugiu Iezer, refăcut de noi cu forțe și bani personali”, explică, pentru ePitești, salvamontistul Cristian Toma.
Postarea Salvamont a atras mai multe comentarii, fiind avansată inclusiv ipoteza că stricăciunile au fost făcute de un animal sălbatic. Salvamontiștii cred însă că este vorba de opera unui individ umanoid.
Din păcate, în urma unor astfel de manifestări animalice au de suferit adevărații iubitori ai muntelui, care, atunci când au mai mare nevoie de un refugiu, se lovesc de un asemenea dezastru.

 

 

Citiți și: Pitești/EXCLUSIV. Absolut scandalos ce face acest om! INCREDIBIL! Video

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90