EcoMoto 930×122

petarde

VÂNZĂTORI PENALI DE PETARDE ÎN CENTRU ȘI PIAȚA CEAIR

La sfârșitul anului trecut și în primele zile ale noului an polițiștii argeșeni au făcut numeroase controale împotriva comercianților care vindeau ilegal articole pirotehnice. Au fost confiscate aproape 26.000 de articole de acest fel și întocmite 15 dosare penale. Astfel de controale au avut loc în Pitești (printre altele, în Centru, piața Ceair și pe străzile Crinului, 9 Mai și Lotrului), în Mioveni și Curtea de Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cea mai mare captură de petarde și baterii interzise a fost făcută în Curtea de Argeș, acolo unde doi localnici, fiecare în vârstă de 34 de ani, aveau împreună la comercializare aproape 21.000 de articole pirotehnice.

Controalele polițiștilor argeșeni au făcut parte din programul intitulat „Foc de artificii”, desfășurat de Poliția Română în întreaga țară încă de la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90