NOR CURIER 930X122

Arges

VERDE PENTRU VREME BUNĂ! ARGEȘUL A SCĂPAT DE PLOILE ABUNDENTE!

În urmă cu puține minute Administrația Națională de Meteorologie a actualizat harta județelor care în următoarele ore se vor mai afla sub cod galben de ploi abundente.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

În sfârșit, Argeșul a ieșit de sub „zodia” precipitațiilor însemnate cantitativ. Singurele județe care vor mai fi până mâine, 16 mai, la ora 6, sub cod galben sunt Gorj, Mehedinți, Suceava și Botoșani.

Amintim că ANM estima luni că începând de mâine vremea se va încălzi în regiunea Muntenia. Către sfârșitul săptămânii viitoare vremea va deveni chiar de vară, cu temperaturi maxime de 27-28 de grade Celsius. Și minimele vor crește mult, astfel încât în dimineața zilei de 25 mai vom avea parte de circa 14 grade. Potrivit acelorași estimări, de plouat este posibil să mai plouă și în zilele următoare, dar slab cantitativ.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3