New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERII CARE CIRCULĂ PE DRUMUL STICLELOR

Consiliul Județean Argeș anunță că a alocat banii necesari pentru asfaltarea ultimei porțiuni din strada Drumul Sticlelor, care leagă orașul Ștefănești de municipiul Pitești.

Citiți și: Acesta este puștiul care a băgat în mormânt un preot din Argeș!

„Lucrările se află într-un stadiu avansat, în prezent rămânând de asfaltat doar aproximativ 300 de metri din drum, porțiune care din punct de vedere administrativ aparține Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea și care urmează să fie asfaltată în colaborare cu Primăria Ștefănești.”, informează Consiliul Județean.

Suma alocată acum este de 200.000 de lei. Valoarea totală a investiției se ridică la 1.400.000 de lei. Din această sumă, 700.000 de lei reprezintă cota de participare a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Imagini absolut dramatice cu accidentul mortal din Argeș!

Precizăm că între Consiliul Județean (prin Regia Județeană de Drumuri) și Primăria Ștefănești există un protocol pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a Drumului Sticlelor. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90