930 x122 grota rece

Arges

PROGNOZA_METEO

VEȘTI BUNE! CUM VA FI VREMEA DE PAȘTE ÎN ARGEȘ

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni au fost anunțate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie. Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și județul Argeș în perioada 6-19 aprilie, inclusiv de Paște?

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Potrivit ANM, după aceste două zile (astăzi și mâine) de ploi și vânt media temperaturilor maxime va crește, urmând să ajungă vineri, 10 aprilie, la 15 grade Celsius. Mai mult, între 11 și 19 aprilie maximele diurne vor urca până la 18-20 de grade.

În ceea ce privește minimele nocturne, acestea vor fi de 2-3 grade în prima săptămână de prognoză și vor crește până la 5 grade între 13 și 19 aprilie.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Din punct de vedere al precipitațiilor, după ploile de astăzi și mâine, miercuri, 8 aprilie, vremea se va îndrepta. În intervalul 14-19 aprilie se vor mai semnala doar ploi slabe și pe arii restrânse.

De Paște, deci, vremea va fi bună, cu cer variabil, fără ploi și cu temperaturi maxime în timpul zilei de până la 20 de grade Celsius.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3