EcoMoto 930×122

Arges

VEȘTI BUNE PENTRU ARGEȘENI DE LA METEOROLOGI

Vești bune de la meteorologi! Ion Sandu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, anunță că mai multe județe, printre care și Argeșul, vor ieși în această seară, în jurul orei 21, de sub codul galben de viscoli și ninsori.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

Tot la ora 21 alte județe (Dâmbovița, Teleorman, Ilfov, Prahova și Giurgiu) și Bucureștiul vor trece de sub cod portocaliu sub cod galben, mai blând. Potrivit aceleiași surse, județele Galați, Tulcea, Ialomița, Constanța și Călărași vor mai rămâne sub cod portocaliu până mâine dimineață, la ora 9.

Și județele Buzău, Brăila și Vrancea vor reveni și vor rămâne tot până mâine dimineață la ora 9 sub cod portocaliu, dar după ce vor traversa codul roșu sub care se vor afla astăzi de la ora 15 până la ora 21. Mai exact, codul roșu de viscol și ninsori (o premieră pentru țara noastră) afectează întregul județ Buzău, nordul județului Brăila și sudul Vrancei.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90