NOR CURIER 930X122

dispărută

VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE FEMEIA DISPĂRUTĂ DE LA SPITALUL JUDEȚEAN

UPDATE (9 DECEMBRIE 2018): Poliția Argeș ne informează că Dorina Arvat a fost găsită în comuna Stolnici. ”Nu a fost victima vreunei infracțiuni, este teafără și nevătămată”, precizează sursa citată. Femeia ar fi fost plecată la concubinul ei, un bărbat de 41 de ani, din Stolnici.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

28 NOIEMBRIE 2018: În urmă cu puțin timp, Biroul de presă al Poliției Argeș ne-a comunicat:

„Pe data de 7 octombrie 2018, Dorina Arvat, de 42 de ani, a părăsit voluntar incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, acolo unde se deplasase cu o ambulanţă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Sora acesteia a sesizat plecarea voluntară de mai multe ori în cursul anului 2018, persoana în cauză fiind găsită de poliţişti în diferite locuri de pe raza judeţului Argeș, dar şi în Gara de Nord din Bucureşti.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, constituţie astenică, ochi căprui, păr şaten și ten deschis.

Persoanele care pot da relaţii despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, la numărul de telefon 0248.607000″.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3