930×122 CAPRA 5

calea bascovului

(VIDEO) ACUM: STÂLP PRĂBUȘIT ÎN STRADĂ

Acum: stâlp prăbușit în stradă.

Citiți și: Argeș: Șofer de 75 de ani s-a izbit cu autoturismul de un stâlp

Incident incredibil în urmă cu puțin timp în Pitești, pe strada Calea Bascovului, către Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Ca din senin, un stâlp de pe trotuar de susținere a rețelei de distribuție a curentului electric s-a prăbușit în stradă. Mai exact, retezat, stă suspendat pe cabluri la mică distanță de partea carosabilă. Întâmplarea, fericită, face ca în momentul producerii incidentului prin dreptul stâlpului să nu fi trecut nicio mașină. La această oră, șoferii întorc, evitând zona. Echipaje de polițiști rutieri se află la fața locului. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Argeș: Mașină intrată în stâlp. Minor rănit

UPDATE: Cauza incidentului este o… locomotivă. Aflându-se în mișcare, locomotiva a agățat violent cablurile de electricitate de pe marginea căii ferate paralele cu strada Calea Bascovului. S-a produs un efect de domino, efect care a condus la ruperea stâlpului de pe stradă, stâlp legat cu alte cabluri de stâlpii de pe marginea căii ferate.. Circulația rutieră în zonă a fost deviată pe strada Făgăraș, iar stâlpul urmează să fie ridicat. Rămâne de văzut în cât timp.  

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3