New Profesional Consult 930 x 122

cez

Update: După o noapte și o jumătate de zi de la avarie, stâlpul a fost schimbat  

UPDATE: În această după-amiază, angajații serviciului de distribuție a energiei electrice, însoțiți de un echipaj al Poliției Locale Pitești care a ajutat la fluidizarea traficului în zonă, au schimbat stâlpul. Totodată, au remediat și problema curentului electric în acea zonă.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

 

Citiți și: Video. Avertisment! Pericol mortal nevăzut!

 

Știrea inițială

Pericol pe strada Gheorghe Doja din Pitești după accidentul rutier  produs aseară, când un autoturism a intrat într-un stâlp.
La momentul respectiv, au intervenit pompierii cu o autospecială și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au existat victime, însă stâlpul a rămas aplecat.

 

 

Cel mai probabil, angajații serviciului de distribuție a energiei electrice au considerat că stâlpul poate fi ținut de cabluri și pârghia improvizată la bază.

Imaginile surprinse în această dimineață sunt însă grăitoare dacă ne referim la pericolul sub care au stat, de aseară, cei care locuiesc sau au trecut prin zonă.

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90