930 x122 grota rece

cornel ionica

(VIDEO) DE RÂSUL CURCILOR ÎN PIAȚA “MILEA”

De râsul curcilor în Piața “Milea”. Incredibil! Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva! Oamenii care au trecut azi dimineață prin Piaţa “Vasile Milea” din centrul Piteștiului au avut parte de o surpriză neplăcută.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

După cum puteți vedea în imaginile filmate de echipa ePiteşti, angajații serviciului de specialitate subordonat Primăriei au împrăștiat prin toată Piața zăpada strânsă inițial în grămezi. “Ca să se topească!”. “Ordinul” ar fi venit “de sus”, de la primarul Cornel Ionică. Serios? Nu era normal ca zăpada să fie transportată în afara oraşului?

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

La această oră, muncitorii strâng din nou zăpada în grămezi pentru că “ăl de sus” şi-ar fi dat seama că a făcut o greşeală. “Bravo”, domnule primar, halal să-ți fie! (Video și foto: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90