Donaris 930 x 122

godină

VIDEO GENIAL! E VIRAL! POLIȚISTUL ÎȘI FACE CRUCE!

Cu puțin timp în urmă, polițistul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un material video genial, devenit deja viral pe rețelele de socializare.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

În imagini un şofer al unui autoturism de lux încearcă să vireze stânga într-o intersecţie din București. Încearcă, dar nu poate! Polițistul de la Rutieră care dirijează traficul ratează momentul inițial, preocupat să-și facă treaba. Când se întoarce, surpriză: şoferul încă nu reușise să ia virajul!

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Agentul de circulație se agită, dă din braţe, după care se închină larg, uimit de lipsa de dexteritate la volan a șoferului care mai că blocase intersecţia, șofer care, într-un final și după lupte „seculare”, face, ca vai de lume, mult doritul viraj la stânga. (Sursa: trafictube.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90