930 x122 grota rece

bulevard

(VIDEO) INADMISIBIL! INCONȘTIENT ÎN TRAFIC

Inadmisibil! Inconștient în trafic. Cine te crezi, domnule? Cum îți permiți să pui în pericol viața atâtor persoane?

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Este vorba despre un șofer iresponsabil. Zilele trecute, echipa ePitești a surprins pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul Prundu un șofer care face ce-l taie capul. Și, ca de fiecare dată în astfel de situații, noi vi-l arătăm, poate-poate nesimțirea și tupeul de acest fel vor dispărea sau vor fi taxate aspru de Poliție. Din filmul următor se vede clar cum conducătorul autoturismului Opel Astra Caravan trece cu nonșalanță pe culoarea roșie a semaforului. Nu îi pasă că pe ”zebră” sunt copii, sunt părinți cu cărucioare, sunt OAMENI.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Domnule, cum ai fi reacționat dacă în locul unui copil de pe trecerea respectivă ar fi fost copilul tău? Dacă cineva doar ți-ar fi atins copilul, era în regulă? Nu!

În caz că există persoane care poate îi dau dreptate domnului, avem o rugăminte: să revadă filmul. Se observă cum semaforul are culoarea roșie de ceva timp. Asta nu îl împiedică pe șofer să își vadă în continuare liniștit de drum. Rușine!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90