New Profesional Consult 930 x 122

auto

(VIDEO) PARADISUL BUGETARILOR CU MAŞINĂ

Parcul auto al angajaţilor de la Prefectură şi Consiliul Judeţean Argeş s-a extins ca molima pe vremuri. Mulţimea de maşini a invadat o parte consistentă din perimetrul pietonal din vecinătatea Pieţei „Vasile Milea”, transformând-o în comodă parcare fără plată.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

În timp ce alţi şoferi îşi macină nervii ca în infern în căutarea disperată a unui loc de parcare în centrul sufocat de autoturisme, alegându-se, uneori, şi cu amenzi, aici este paradis pentru bugetarii cu maşină de la Palatul Administrativ. Desigur, cu voie de la Primărie! Până şi în Piaţă vezi autoturisme parcate! Motiv pentru care bunicii şi părinţii evită să-şi mai lase nepoţii şi copiii să se joace aici.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Piaţa „Vasile Milea” şi vecinătatea sa dinspre blocul Mobilux sunt pentru pietoni sau pentru maşinile angajaţilor de la Casa Albă sau ale oricui altcuiva? Domnule primar Cornel Ionică, fie construiţi în această zonă o imensă parcare, cu hotărâre de Consiliu Local, fie redaţi-le pietonilor spaţiul care le este destinat!

Nu departe de Piaţa „Milea”, o ştim cu toţii, prin parcarea de la Mavrodolu, parcare a municipalităţii, mai că bate vântul. Parcarea e cu plată şi, deşi atât de aproape, este, totuşi, atât de departe, foarte departe pentru bugetarii cu maşină de la Prefectură şi Consiliul Judeţean.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90