(VIDEO) PITEȘTI: ACCIDENT GRAV CU AUTOCARE. PLAN ROȘU | ePitesti
Posada 930 x 122

accident

(VIDEO) PITEȘTI: ACCIDENT GRAV CU AUTOCARE. PLAN ROȘU

UPDATE: EXCLUSIV! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACCIDENT, ȘOFER ÎNCARCERAT. DETALII, AICI.

Citiți și: ARGEȘ: IMPACT PE ȘOSEA. MAȘINI AVARIATE

Pitești: accident grav cu autocare. Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6, pe strada Smeurei din Pitești.

Citiți și: UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI

În accident au fost implicate două autocare ale unei firme private (DLS) care transportau către serviciu peste 80 de angajați de la uzina Automobile Dacia din Mioveni și care circulau în aceeași direcție de mers. Un autocar a intrat în spatele celuilalt la coborârea în pantă dinspre cartierul Trivale către Centru. Accidentul s-a soldat cu 17 răniți. Unul dintre cei doi șoferi (care a produs accidentul) a avut nevoie de descarcerare. De altfel, acesta este cel mai grav rănit. Ceilalți 16 sunt răniți ușor, prezentând mici traumatisme, contuzii, plăgi și entorse. Răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență.

Ținând cont de numărul multiplu de victime, autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție. La fața locului s-a intervenit inițial cu nu mai puțin de 12 ambulanțe (majoritatea SMURD), cu o autospecială de descarcerare, o alta pentru transportul de victime multiple și o autospecială de pompieri cu apă și spumă.

Cauza accidentului, care încă nu a fost stabilită oficial, ar putea fi nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare în mers sau o problemă la sistemul de frânare. La o primă cercetare, Poliția Argeș ia în calcul prima variantă. Circulația rutieră în zonă este, deocamdată, închisă pentru tractarea autocarului care a provocat accidentul, grav avariat în partea din față. Traficul a fost deviat de polițiști.

Amintim că pe 2 septembrie anul acesta alte două autocare cu angajați de la uzina Automobile Dacia s-au ciocnit. S-a întâmplat pe raza comunei argeșene Vulturești, pe DN 73D Mioveni-Câmpulung Muscel. Detalii, AICI. (Sursă foto 2 – Facebook Info Trafic Pitești)

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066