New Profesional Consult 930 x 122

beat

(VIDEO) PITEȘTI: TÂNĂR LA VOLAN BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS

Pitești: tânăr la volan beat și fără permis. Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Piteşti a fost depistat astăzi de poliţiştii rutieri băut la volan și fără permis de conducere.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Tânărul a fost oprit în trafic pe strada Smeurei din Piteşti. La proba cu etilotestul a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,71 la mie.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

El conducea o maşină care este a mamei unui prieten de-al său, prieten care, la rândul lui, va fi cercetat penal pentru încredinţarea vehiculului unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3