930 x122 grota rece

calea depozitelor

(VIDEO) PROSTITUȚIE LA LUMINA ZILEI ÎN PITEȘTI

Prostituție la lumina zilei în Pitești. Prostituția stradală se practică nu doar noaptea, la adăpostul întunericului, după cum ar putea crede unii dintre dumneavoastră. Pe prostituate le vezi pe străzi aproape la orice oră din zi și din noapte.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Este și cazul femeilor de moravuri ușoare care își fac veacul pe strada Calea Depozitelor din Pitești.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Întâmplător, în timp ce filmam, prin zonă a trecut și un echipaj cu mașină de Poliție. Nu a oprit, probabil ocupat cu alte misiuni. Oricum, polițiștii, din când în când, ca o rutină de serviciu, le amendează pe prostituate. Fără rezultate. Degeaba.

Amenzile, de cele mai multe ori sau poate niciodată, nu sunt plătite. Prostituatele, majoritatea din Pitești și din comune limitrofe municipiului, nu au venituri declarate. Nu achită amenzile, dar statul nu le poate executa silit pentru că nu au bunuri pe numele lor. Ele revin de fiecare dată în stradă.

Despre legalizarea prostituției nu se mai discută în spațiul public. După câteva proiecte eșuate, de-a lungul timpului, ale unor parlamentari, subiectul a fost, cel puțin deocamdată, abandonat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3