New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VIDEO SPECTACULOS! PROMENADA ARGEȘULUI, PROIECT UIMITOR

După cum v-am informat, Primăria Piteşti propune un Plan Urbanistic Zonal pentru amenajarea unei zone de promenadă şi a unei piste pentru bicicliști pe porţiunea cuprinsă între Podul Viilor şi strada Lânăriei (în dreptul plajei Tudor Vladimirescu), pe digul râului Argeş.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Primăria anunța în urmă cu câteva zile că așteaptă sugestii de la cetățeni.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Noi îi invităm pe edilii Piteștiului să ia în considerare și propunerea lui Traian Popa, tânărul pasionat de IT pe care publicația noastră vi l-a prezentat la începutul acestui an. Popa, care este student la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității Pitești, are un mai vechi proiect 3D pe calculator pentru modernizarea și reamenajarea zonei respective.

,,Proiectul a fost realizat în aproximativ două luni. Am lucrat cam în fiecare zi la el. Realizez aceste proiecte pentru că îmi place oraşul nostru şi cred că se pot face mult mai multe lucruri decât se fac în momentul de față. Proiectez cât mai multe spaţii verzi, pentru că Piteştiul are nevoie de aşa ceva.’’, spune Traian Popa pentru ePitești.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90