930×122 CAPRA 5

autospeciale

(VIDEO) UPDATE: CASĂ ÎN FLĂCĂRI

UPDATE (ORA 9:50): Incendiul a fost stins. Au ars, pe aproximativ 100 de mp, mansarda (din lemn), acoperișul și un contor electric și s-au degradat cinci ferestre și în jur de 40 de mp de astereală din lemn. Cauza probabilă este „efectul termic al curentului electric, ca urmare a siguranțelor fuzibile sau a altor echipamente defecte ori supradimensionate”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

UPDATE (ORA 9:35): Casă în flăcări. Potrivit ISU Argeș, casa este în construcție și nu e locuită. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Echipaje de pompieri de la Detașamentul din Câmpulung Muscel cu două autospeciale cu apă și spumă acționează la această oră pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din comuna argeșeană Lerești.

Incendiul se manifestă la mansarda și acoperișul casei, dar și la o anexă.

La fața locului a fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Din fericire, însă, nu sunt persoane rănite, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Ulterior lichidării incendiului, pompierii vor stabili cauza. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90