EcoMoto 930×122

Arges

VIN PENSIILE!

Vin pensiile! În această lună pensionarii argeșeni își vor primi pensiile mai devreme decât în mod obișnuit. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Casa Județeană de Pensii.

Citiți și: A nins în Argeș!

“În luna decembrie 2016 toți pensionarii argeșeni își vor primi pensiile înainte de sărbători. Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pe data de 14.12.2016 va începe plata drepturilor bănești care se achită prin intermediul caselor teritoriale de pensii.

Toate pensiile care se distribuie prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română SA vor fi achitate în intervalul 14 decembrie – 23 decembrie inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate. În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata drepturilor este asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până pe data de 30 decembrie 2016, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.”, transmite Casa Județeană de Pensii Argeș. (Foto: vremeanoua.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90