930 x122 grota rece

autostrada

VITEZĂ INCREDIBILĂ PE AUTOSTRADĂ

Polițiștii sunt cu ochii pe vitezomani. Pe drumurile naționale și pe autostrăzi radarele continuă să înregistreze viteze amețitoare ale unor șoferi care confundă arterele rutiere publice cu circuitele de Formula 1.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Un astfel de conducător auto a fost oprit în trafic aseară, pe autostrada Transilvania. La kilometrul 15+500 de metri, pe sensul de mers Gilău-Câmpia Turzii, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Mureș, a fost prins cu 227 de km pe oră. Ca de obicei în asemenea situații, vitezomanul a primit o amendă de 810 lei și a rămas fără permis auto pentru următoarele 90 de zile.

Despre un caz similar puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/o-soferita-dat-radarul-peste-cap-200-de-km-pe-ora/ (Foto: Arhivă)

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90