Donaris 930 x 122

autostrada

VOR FI TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ PENTRU FURT DE MOTORINĂ

Poliţiştii argeșeni ai Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Patrimoniu au finalizat cercetările într-un dosar penal de furt calificat.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

În dosar doi indivizi din comuna Poiana Lacului sunt acuzați de două infracțiuni de furt calificat, fapte pentru care vor fi trimiși în judecată.

Cei doi au fost prinși în flagrant în noaptea de 9 spre 10 noiembrie anul acesta în timp ce furau motorină din rezervoarele a două TIR-uri staționate în parcarea de la kilometrul 110 al autostrăzii București-Pitești. Indivizii reușiseră să sustragă 500 de litri de motorină.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Dosarul în care acuzați sunt S.I., în vârstă de 30 de ani, şi N.I., de 20 de ani, a fost înaintat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoriei Piteşti, cu propunere de emitere a rechizitoriului şi trimitere în judecată. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90