Donaris 930 x 122

elevi

elevi_scoala

VOR VACANȚĂ ȘI PE 6 ȘI 7 IANUARIE! IATĂ CE MOTIV INVOCĂ ELEVII!

Unii elevi cer prelungirea vacanţei cu două zile. Argumentele lor? Prăznuirea așa cum se cuvine a Botezului Domnului Iisus Hristos şi a Soborulului Sfântului Ioan Botezătorul.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Vă rugăm, cu mult respect, să aprobaţi prelungirea vacanţei de iarnă cu două zile pentru a putea prăznui cum se cuvine şi ziua de 7 ianuarie (Soborul Sfântului Ioan Botezătorul), aşa cum s-a întâmplat aproape întotdeauna începând cu înfiinţarea învăţământului în România”, scrie într-o petiție lansată pe internet către ministrul Educației, Remus Pricopie (http://www.petitieonline.net/petitie/6_ianuarie_2014_zi_libera_in_invatamant-p28722151.html). Petiţia nu a avut, însă, prea mult succes în rândul elevilor: s-au adunat doar 150 de semnături.

Elevii au avut la dispoziţie două săptămâni ca să petreacă alături de familie sărbătorile de iarnă, iar mâine, 6 ianuarie, se vor întoarce la școală. Următoarea vacanţă este programată pentru perioada 1-9 februarie.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3