NOR CURIER 930X122

copii

,,VREAU PUPIC DE NOAPTE BUNĂ’’, SPECTACOL PENTRU COPII ŞI PĂRINŢI

Pe data de 6 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, Gaşca Zurli pune în scenă un spectacol de zile mari, ,,Vreau pupic de noapte bună’’.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

,,Este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.

Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de lungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoală-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri. Dimineața debutează ziua și noi alegem să o începem frumos, cu cântec, joc și voie bună iar seara o încheiem cu afecțiune, căldură și atenție. În spectacolul Vreau Pupic de noapte bună  îi învățăm pe părinți cum să obțină asta jucându-se cu copiii lor și nu enervându-se.’’, spun organizatorii.

Biletele se găsesc la:

Orange Shop Pitești – Str. Victoriei nr.87, Bl.2

Orange Shop Pitești 2 Brătianu – Bd. I.C. Brătianu, Bl. C2

Preț bilet: 25 Ron – cat. III, 35 Ron – cat.II, 40 Ron – cat.I

Dacă un adult ține un copil în brațe plătește un singur bilet. (Foto: Facebook Gaşca Zurli)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90