930 x122 grota rece

Arges

VREME DE TRICOU! CITEȘTE ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (13-26 octombrie) au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: A nins în Argeș!

Pentru Muntenia și județul Argeș specialiștii anunță că vremea va continua să se încălzească, urmând ca joi, 16 octombrie, temperatura maximă diurnă să depășească 25 de grade Celsius! Imediat după aceea vremea se va răci, însă, maximele coborând până la 16-17 grade, valori normale pentru această perioadă a anului. Începând de duminică, 19 octombrie, temperaturile maxime vor oscila de la o zi la alta, cu ușoare creșteri și scăderi, media urmând să fie de 18 grade Celsius. În ceea ce privește minimele nocturne, în prima săptămână de prognoză media va depăși 8 grade Celsius, ba chiar va atinge 13 grade în noaptea de 16 spre 17 octombrie. În a doua săptămână și minimele vor reveni la valori obișnuite pentru a doua parte a lui octombrie: 5-8 grade Celsius.

Pe de altă parte, ANM estimează că probabilitatea de ploi va fi mai ridicată între 16 și 18 octombrie. În restul intervalului va predomina o vreme frumoasă.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90