EcoMoto 930×122

județul argeș

VREME SURPRINZĂTOARE ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Până în jurul datei de 6 decembrie, vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș va rămâne rece, mai ales dimineața și noaptea, cu temperaturi minime de -5…0 grade și cu maxime diurne între 2 și 6 grade.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Informația este furnizată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), care a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (2-15 decembrie 2019).

Ulterior, în perioada 7-10 decembrie, potrivit sursei citate, vremea se va încălzi. Încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8…11 grade și nocturne de 2…5 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

După 10 decembrie, temperaturile vor avea variații de la o zi la alta și vor urca peste cele climatologic specifice pentru această perioadă a lunii decembrie.

La începutul intervalului, până mâine dimineață, local vor fi ploi, lapoviță și trecător ninsori slabe cantitativ. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după 10 decembrie, conform estimărilor de vreme date azi publicității de ANM.

Amintim că în aceste zile este în vigoare o informare meteorologică (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90