EcoMoto 930×122

Arges

VREMEA DE CRĂCIUN ÎN ARGEȘ

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (14-27 decembrie), perioadă care include și Crăciunul.

Citiți și: „Fenomenul” de azi, o excepție în luna ce urmează!

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că în perioada 15-17 decembrie valorile termice vor fi în scădere şi vor deveni apropiate de cele normale în a doua decadă a lunii decembrie: între 3 și 5 grade Celsius ziua şi între minus 3 și minus 1 grad noaptea.

Începând din data de 18 decembrie vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că valorile se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice, cu maxime de 7-12 grade şi minime de 1-4 grade.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă este estimată o scădere a temperaturilor, însă acestea nu vor coborî sub limita normală a datei.

Până în jurul datei de 21 decembrie vor fi posibile precipitaţii slabe, izolate, mai ales ploi sau burniţă. Probabilitatea pentru precipitaţii, predominant sub formă de ploaie, este estimată a fi în creştere în perioada 22-24 decembrie. Cu alte cuvinte, potrivit estimărilor meteorologilor, în Argeș, inclusiv în Pitești, vom avea un Crăciun fără zăpadă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90