New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (28 septembrie-12 octombrie) au fost date publicității în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș se estimează că în ultimele zile de septembrie valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această perioadă, cu maxime diurne de doar 14-15 grade Celsius și cu minime nocturne de 7-8 grade.

Spre sfârşitul primei săptămâni de prognoză şi până pe 6 octombrie temperaturile vor creşte, ajungând la medii diurne de aproximativ 21 de grade şi nocturne de 10-11 grade.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Ulterior va fi o răcire uşoară şi treptată, astfel încât regimul termic se va încadra normalului primei decade a lunii octombrie.

După două zile în care va ploua pe arii extinse, local mai însemnat cantitativ, urmează o vreme în general frumoasă, iar pe parcursul celei de-a doua săptămâni probabilitatea de apariţie a ploilor, de data aceasta slabe, va fi mai ridicată pe 6 și 7 octombrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3