NOR CURIER 930X122

Arges

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității în urmă cu puțin timp estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (2-15 noiembrie).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, intervalul de prognoză a debutat cu vreme caldă pentru această perioadă din perspectiva maximelor diurne, a căror medie se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius. În perioada 6-8 noiembrie, însă, valorile termice vor fi în scădere, spre o medie de aproximativ 10 grade. În cea de-a doua săptămână nu vor mai exista variaţii semnificative, dar tendinţa va fi de scădere.

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori în creştere la începutul primei săptămâni, pentru ca mai apoi să nu mai survină variaţii semnificative până la sfârşitul intervalului de prognoză. Temperaturile nocturne se vor situa între minus 1 şi 4 grade.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Ploi slabe vor fi posibile după data de 7 noiembrie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90