EcoMoto 930×122

2016

VREMEA ÎN ARGEȘ ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, mai exact pentru perioada 11-24 ianuarie. Care sunt estimările de vreme pentru regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit estimărilor, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în primele două zile ale intervalului, adică astăzi și mâine, cu maxime de 12 – 14 grade Celsius şi minime de 4 – 6 grade.

Apoi vremea va intra într-un proces de răcire accentuată, astfel încât în jurul datei de 18 ianuarie mediile diurne vor fi de aproximativ minus 5 grade, iar cele nocturne, de minus 9 grade. După această dată tendinţa va fi de încălzire treptată, iar la sfârşitul intervalului de prognoză valorile termice se vor apropia de cele normale din punct de vedere climatologic: în jur de 0 grade ziua şi minus 4 până la minus 6 grade noaptea.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, ploi la început, apoi predominant ninsori, va fi mai mare în intervalul 15-19 ianuarie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90